BLOGPOST

Overgoten met inspiratie

Overgoten met inspiratie

Als freelance copywriter is het maken van passende offertes een ware uitdaging. Je spreekt namelijk van te voren een prijs en een levertermijn af. Soms zit alles mee, is de muze gewillig en verdien je omgerekend een zeer interessant uurloon. Andere keren heb je weinig inspiratie, zoek je dagenlang naar een insteek en verdien je minder dan een gedetineerde die wasknijpers figuurzaagt in een Mexicaanse gevangenis.

Regen heeft op de een of andere manier een kalmerende uitwerking op me. Vooral wanneer ik van binnen naar buiten kijk. En dan komen de ideeën weer. De een na de ander. Daarom ben ik blij dat ik in Nederland woon. En als ik op zoek ben naar inspiratie op een zonnige dag? Op deze website regent het gelukkig altijd.Artikel geplaatst op:

SEARCHTAGS

Zoek hier op categorieën:
Tags gekoppeld aan huidige artikel:
freelance    copywriter    offerte    muze    idee    nederland    regen    inspiratie

SocialMedia