Copy

Copy – ik schrijf, jij blij(ft)

 Wie niet weg is, is gezien. Dat weet ieder kind. Als je er bent, dan laat je je zien. Met een website bijvoorbeeld. Of een advertorial. Maar stel voor dat je er wel bent, maar niet wordt gezien? Dat er geen kip is die je hakkelige nieuwsbrief leest? Je webteksten niet gevonden worden? Of je flyer na twee regels weer wordt neergelegd? Doe er wat aan!

Corrigeren – een tekst zonder fouten

Naast het schrijven van de gebruikelijke reclamecopy corrigeer ik ook bestaande teksten. Want wat is er nu erger dan websites, mailings en verslagen met taalfouten erin? Het komt de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je organisatie niet ten goede. En potentiële klanten haken af. Bij het corrigeren van teksten let ik op spelling, grammatica en interpunctie.

Redigeren – een foutloze tekst voor jouw doelgroep

Misschien heb je al wel een tekst geschreven. Bloed, zweet en misschien een enkele traan zijn er ingegoten. Maar het lukte. Uiteindelijk. En de tekst is OK. Maar meer ook niet. Ook nu is het nog niet te laat om contact met me op te nemen. Redigeren gaat een stap verder dan corrigeren. Naast het verbeteren van taalfouten wordt de tekst leesbaar gemaakt voor de beoogde doelgroep.